Майбутній суперник Кличка зізнався у нетрадиційній сексуальної орієнтації

Британський боксер-важковаговик, чемпіон світу за версіями WBA і WBO Тайсон Ф'юрі зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

«Я хотів би зробити зізнання: я - гей», — написав Ф'юрі.

Раніше Ф'юрі звинуватив Володимира Кличка в бісексуальності.

27-річний уродженець Манчестера з грудня 2008 року одружений на дівчині на ім'я Періс, з якою він знайомий з 16 років. Пара виховує двох дітей — дочку Венесуелу і сина Прінса.

Бій-реванш Ф'юрі і Кличко пройде 29 жовтня в Манчестері. Спочатку поєдинок повинен був відбутися 9 липня, але 24 червня Ф'юрі оголосив про перенесення бою через травму щиколотки.

В кінці листопада 2015 року в німецькому Дюссельдорфі Кличко-молодший зазнав поразки від Ф'юрі і не зміг захистити титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA. Пізніше британець був позбавлений титулу IBF, відмовившись зустрітися з обов'язковим претендентом — українцем В'ячеславом Глазковим.

На рахунку 40-річного Кличка 64 перемоги (53 — нокаутом) і чотири поразки (три — нокаутом) в 68 боях. У послужному списку 27-річного Ф'юрі — 25 перемог (18 — нокаутом) в 25 боях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення