"Маленька, почекай!": у Києві дівчина вилізла на дах будинку, аби зістрибнути (відео)

У Києві напарники патрульної поліції Ігор Кизима та Віктор Шевченко врятували дівчину від фатального кроку. Вона вилізла на дах, вихід на який був зачинений. Тож довелось викликати ще й ДСНС.

"У Подільському районі ми отримали повідомлення про дівчину, яка стоїть на даху будинку та намагається вчинити непоправне", - повідомили у патрульній поліції Києва.

Не гаючи ні хвилини, інспектори прибули за вказаною адресою, щоб запобігти лиху. Вихід на дах був зачинений, тож поліцейські викликали на підмогу рятувальників, які демонтували двері.

"Патрульний Ігор Кизима відразу вийшов на дах багатоповерхівки, де побачив дівчину в пригніченому стані. Вона не хотіла ні з ким спілкуватися, окрім своєї матері. Ми оперативно викликали жінку на місце події. До її приїзду інспектор спілкувався з дівчиною, заспокоював її та підбирав потрібні слова, щоб вона не вчинила фатальний крок. Допоки матір говорила з донькою, патрульний підібрав влучний момент, підбіг до дівчини та повернув її у безпечне місце. Дівчину ми передали медикам, які її ушпиталили", - розповіли у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення