Марині Порошенко в Адміністрації президента виділили двох піарників

В Адміністрації президента України супроводом діяльності дружини глави держави займаються лише два співробітника Головного департаменту інформаційної політики. Про це йдеться у відповіді АП на інформаційний запит "Українських Новин".

"За інформацією, наданою Департаментом управління персоналом АП, супровід діяльності дружини президента України М.Порошенко в рамках інституту Першої леді, яка на громадських засадах бере активну участь у реформуванні соціально значущих питань в державі, здійснюють двоє співробітників Головного департаменту інформаційної політики", - йдеться у відповіді.

У відповіді також вказується, що окремих посад помічників або радників Марини Порошенко штатний розклад АП не передбачає.

З огляду на відсутність у забезпеченні роботи Першої леді представників Головного департаменту Державного протоколу та Церемоніалу, залишається незрозумілим, хто забезпечує протокольну частину участі Марини Порошенко в численних заходах як на території України, так і в зарубіжних поїздках.

У той же час, в Управлінні державної охорони "Українським Новинам" підтвердили, що Марина Порошенко є охороняємою особою згідно з нормами Закону "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб". При цьому, згідно з цим же Законом, відомості про організацію охорони і кількості задіяних в ній співробітників УДО віднесені до інформації з обмеженим доступом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення