Машиністів потяга, що збив жінку на Миколаївщині, звільнили з роботи

Машиністів потяга, який на смерть збив жінку в Миколаївській області, звільнили з їхніх посад. Про це повідомляє прес-служба регіонального філіалу "Одеська залізниця".

"Через порушення робочої дисципліни та Регламенту дій працівників, пов’язаних з рухом потягів в аварійних та нестандартних ситуаціях, машиніста та помічника машиніста було звільнено з їхніх посад. Наразі всі обставини події з’ясовують. Триває слідство, призначено низку експертиз", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що цей випадок розслідують правоохоронці. "Укрзалізниця" і регіональна філія "Одеська залізниця" сприяють проведенню всіх слідчих дій і сподіваються, що вже найближчим часом буде встановлено всі обставини інциденту.

Нагадаємо, на станції Березнегувате Миколаївської області товарний потяг на смерть збив жінку. Машиністи забрали тіло загиблої та позбулися його на шляху курсування потяга. На кінцевій станції поліцейські зупинили машиніста і помічника, встановили місце події, на якому було виявлено сліди скоєння злочину.

Потяг прямував з Миколаєва до Апостолового (Дніпропетровська область).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення