Масове отруєння в "Мафії" та "Якіторії": число постраждалих зросло до 45 осіб

У харківські лікарні з підозрою на харчове отруєння доставили 45 осіб, в тому числі 17 дітей. Всі вони незадовго до цього харчувалися в мережі ресторанів. Про це пише NewsRoom Kharkiv.

За даними рятувальників, зараз проводиться комплекс санітарних і протиепідемічних заходів. До розслідування того, що сталося також приєдналася поліція. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 325 КК України ("порушення санітарних правил і норм"). Санкція статті передбачає штраф до 51 тисяч гривень, арешт на термін до шести місяців, а також обмеження або позбавлення волі до трьох років.

Нагадаємо, інформація про масове отруєння відвідувачів двох харківських ресторанів з'явилася вчора вдень. Спочатку в лабцентрі повідомили про 25 постраждалих - шістьох дітей і 19 дорослих. Потім число пацієнтів зросло до 34. Пресслужба "Якіторії" розіслала по харківським Telegram-каналам свою відповідь, в якій стверджує, що ресторан був закритий ще ввечері 16 червня, а всім постраждалим компенсують витрати на лікування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення