Масштабна автотроща під Харковом: загинув співробітник митниці, 4 людей у лікарні (фото, відео)

У потрійній аварії на трасі в Харківській області загинув пасажир одного з авто, ще четверо людей постраждали. Загиблий - співробітник митниці, а одна з машин-участниць ДТП належить митній службі.

Смертельна аварія сталась сьогодні близько 08:00 на автошляху "Харків-Вовчанськ" між селами Кутузівка та Михайлівка.

"Зіткнулися дразу три автомобіля: "Ford Fusion", "Volkswagen Touareg" та "ВАЗ-2121 Нива". Унаслідок зіткнення пасажир легковика "Ford" загинув одразу, а його тіло опинилось затиснутим понівеченими конструкціями авто. Рятувальники деблокували тіло загиблого", - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Ще четверо людей отримали травми різного ступеню тяжкості: це водій "Volkswagen" та водій і пасажири "Ford". Їх госпіталізували до медичного закладу.

На місце аварії виїжджали чотири бригади швидкої допомоги.

"Одна з машин належить митній службі. Співробітник відомства загинув на місці. Ще чотирьох громадян із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували: у трьох – політравми, у одного потерпілого – перелом стегна", – розповів начальник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, якого цитує Newsroom.

Як повідомляє Telegram-канал "Харьков Сейчас", загиблому було 55 років. Він знаходився на передньому сидінні Ford, тому його сильно затисло між уламками автомобіля внаслідок потужного удару.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення