Масштабна ДТП із таксі в Києві: пасажир помер в лікарні

 СЕГОДНЯ

У поліції Києва повідомили деталі жахливої аварії, яка сталася вночі 7 жовтня на перехресті просп. Гагаріна і бульвару Верховної Ради. Тоді автомобіль таксі вилетів з дороги і врізався в електроопору, пасажира госпіталізували.

Правоохоронці додали, що ДТП сталася о 3:50. Слідчі провели огляд місця події і попередньо встановили, що автомобіль Skoda Fabia рухався по проспекту Юрія Гагаріна з боку Дарницької площі в напрямку вулиці Гната Хоткевича. На заокругленій ділянці проїжджої частини він виїхав на бордюр, проїхав по газону і зіткнувся з електроопорою.

Відзначається, що 54-річний чоловік, який перебував на передньому пасажирському сидінні, отримав важкі травми і помер в лікарні. Водієві автомобіля надали необхідну медичну допомогу в лікарні, а після цього поліцейські повернули його на місце ДТП.

"За результатами тесту, 32-річний чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння (2,38 проміле). Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі звертаються до суду з клопотанням про його арешт", – заявили в поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення