Масштабна ДТП у Миколаєві: зіткнулися чотири автомобілі

У Миколаєві сталася серйозна аварія – на проспекті Богоявленському зіткнулися відразу чотири автомобілі. Про це повідомляє місцеве видання Новости N.

Як з'ясувалося, Volkswagen LT 35, Toyota Corolla, Daewoo Matiz і Skoda Fabia їхали проспектом з боку вулиці Космонавтів у напрямку Жуковського кільця. Під час руху мікроавтобус Volkswagen пригальмував в загальному потоці транспорту. Toyota, що їхала слідом, також пригальмувала, а ось Daewoo зупинитися не встиг і врізався ззаду в Corollа. Від удару Toyota занесло в мікроавтобус. Після цього в Daewoo ззаду в'їхала ще і Skoda.

В результаті ДТП постраждала чотирирічна дитина, яка перебувала в салоні Daewoo. З травмою живота її відвезли в Обласну дитячу лікарню.

Як повідомлялося, у січні-квітні 2019 року на території України сталося 47 445 аварій, внаслідок яких загинули 822 людини, понад 7800 отримали поранення. Патрульні підкреслили, що в порівнянні з таким же періодом минулого року всі показники аварійності на дорогах збільшилися. Зокрема, загальна кількість ДТП зросла на 4,2%.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення