Масштабна ДТП в Кривому Розі: в мережі з'явилося єдине відео моменту зіткнення

 СЕГОДНЯ

Потерпілою стороною передано в розпорядження редакції єдине відео ДТП в Кривому Розі, яке є у правоохоронців, – повідомляє "Перший Криворізький".

На зафіксованому камерами спостереження відео видно, що Mazda рухається без особливих перебільшень швидкості руху по місту. Швидкість автобуса і маршрутки визначити трохи складніше.

Також видно миготливий світлофор. Момент зіткнення транспортних засобів видно здалеку.

Нагадаємо, що вчора в Кривому Розі був брифінг, на якому слідчий поліції розповів, що "Севертранс", однин з найбільш великих пасажироперевізників в Кривому Розі, може позбутися ліцензії. Слідству відомо, що в маршрутці мало бути 20 місць для сидіння, за фактом їх було 14. Що свідчить про те, що водій міг перевозити більшу кількість пасажирів під час всіх рейсів.

Відзначимо, на лист журналістів і громадських діячів відгукнувся тільки обласний слідчий. Преса все ще сподівається отримати відповіді на питання, поставлені до чиновників і перевізнику.

Раніше в мережі з'явилося шокуюче відео з місця ДТП в Кривому Розі, яке було зроблено ще до приїзду рятувальників і лікарів. Кадри зняв пасажир маршрутки, що проїжджає повз.

У п'ятницю, 20 квітня, Бабушкінський райсуд Дніпра відправив водія автомобіля Mazda під варту під варту терміном на два місяці. Засідання пройшло в режимі відеоконференції. Через загострення онкозахворювання підозрюваний перебував під конвоєм і наглядом лікарів в криворізькому суді.

Нагадаємо, 17 квітня на перетині проспекту Металургів і вулиці Героїв АТО зіткнулися легковик Mazda і маршрутка Mercedes Sprinter, яку після удару відкинуло на їде автобус. В результаті ДТП загинули дев'ять осіб, вісім з яких були співробітниками місцевого меткомбінату "АрселорМіттал. Кривий Ріг", ще 20 постраждали – з різними травмами їх доставили в лікарню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення