Мати Кім Кардашьян запідозрили у продажу порно з дочкою в 2007 році

 Lenta.ru

Телезірка Кріс Дженнер домовилася з порнокомпанией Vivid Entertainment про надання їм і подальшому поширенні в мережі хоум-відео своєї дочки Кім Кардашьян у 2007 році. Про це розповів у новій книзі про зіркове сімейство Kardashian Династія її автор, журналіст Ян Гальперін, повідомляє Page Six.

«Один друг порадив Кім зробити секс-відео, якщо вона хоче досягти слави. Кім спочатку обговорила цю ідею з родиною», — наводить Гальперін слова свого джерела в порноіндустрії. Потім, як з'ясував репортер, відеоролик був переданий Vivid третіми особами за проханням Дженнер. «Вони [Vivid] ніколи не стали б анонсувати "злив" відео без відмашки сім'ї [Кардашьян]», — висловив упевненість співрозмовник репортера.

Ян Гальперін займається ексклюзивними фактами про знаменитостей. Заради журналістських розслідувань він видавав себе за манекенника, гомосексуаліста, перукаря та інших. Раніше Гальперін випустив книги «Бранжелина. Нерозказана історія Бреда Пітта і Анджеліни Джолі» і «Без маски. Майкл Джексон. Останні роки життя».

Хоум-відео було знято Кім Кардашьян та її френдом, репером Рей-Джеєм в 2003 році. Воно з'явилося в мережі нібито після крадіжки невідомими.

У 2007 році Кім разом зі своєю родиною почала зніматися в реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians на американському телеканалі E.

Вона була визнана найбільш високооплачуваною зіркою реаліті-ТВ у світі, заробивши шість мільйонів доларів в 2010 році. Також Кім отримала п'ять мільйонів доларів від Vivid Entertainment в якості компенсації за моральну шкоду

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення