Мати російського полоненого Агеєва зробила гучну заяву

Мати російського військовослужбовця Віктора Агєєва, який воював на Донбасі і потрапив у полон сил АТО в районі Жолобка Луганської області, заявила про те, що її син не отримує повноцінну консульську та адвокатську підтримку.

Про це пише "Новая газета".

Агеєва написала відповідного листа уповноваженій з прав людини в Росії Тетяні Москальковій. У зверненні вона просить сприяння в отриманні інформації про сина через українського омбудсмена і пропонує їй відвідати Агеєва в українському СІЗО. Мати російського військового зазначає, що з ним усе ще не зустрівся представник російської консульської служби.

"Мною було відправлено електронний лист в консульську службу в м. Харкові (по телефону мене не з'єднали з консулом), але до цих пір немає відповіді. Також не зрозумілий результат мого прохання про надання матеріальної допомоги на оплату роботи адвоката", - зазначила вона.

За словами жінки, адвокат Віктор Чевгуз, з яким вона підписала контракт в Києві, перестав виходити на зв'язок. Каже, попереджала його про те, що не зможе платити за його послуги дві тисячі євро на місяць. Тоді вони вирішили звернутися за матеріальною допомогою до консулів і ті обіцяли вирішити питання через своє начальство.

Журналістам так само не вдалося зв'язатися з адвокатом і співробітниками російського консульства в Києві і Харкові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення