Мати російської журналістки Латиніної повідомила подробиці нападу на їх будинок

 Апостроф

Мати російської журналістки Юлії Латиніної, на будинок якої було скоєно напад, відомий літературний критик Алла Латиніна розповіла подробиці інциденту.

Про це повідомляє сайт російського радіо "Эхо Москвы".

"Відчуття задухи у тебе і дикого, неймовірного запаху. Тому перше, що я подумала, це: витік газу — зараз вибухнемо! Причому така сильна... Це ж будинок старий, дерев'яний дачний будинок, який побудований бог знає коли. І там досі стоять старі газові нагрівачі", - зазначила Алла Латиніна.

За словами потерпілої, газ, який був розпорошений у будинку під час нападу, мав отруйну дію, хоч правоохоронці цей факт не підтверджують.

"При цьому вони вважають, що це не має жодних негативних наслідків для здоров'я. Ми знайшли тут двох дохлих мишей. Я думаю у них, у цих мишей була інша думка, хоча вони щасливо уникнули мишоловки", - заявила Алла Латиніна.

Як повідомлялося раніше, після атаки на будинок російської журналістки Юлії Латиніної під Москвою, в Передєлкіно, її сусідів опитував "полковник військової поліції", який заявив, що у нього були відомості про існування там наркопритону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення