Мати з дочкою побили пілота прямо в літаку

Суд у Лондоні розглядає справу Генрієтти Мітайяре і її матері Мері Робертс, яких звинувачують у побитті командира екіпажу пасажирського літака. Інцидент стався в травні 2019 року на борту авіалайнера, що виконував рейс Цюріх - Лондон, пише Metro.

23-річну Мітайяре відмовлялися пускати в салон літака з сумкою-кенгуру для дитини. Дівчина не хотіла здавати сумку в багаж, тому що це було "занадто дорого".

Вона скандалила весь політ. А коли повітряне судно сіло в Лондоні, Мітайяре зажадала назвати імена працівників цюріхського аеропорту, відповідальних за багаж. Пасажирка хотіла написати на них скаргу.

Жінка так голосно скандалила, що заспокоїти її вийшов капітан літака Гвідо Кіль.

"Вона сказала капітанові, щоб він не втручався, що швейцарці - расисти і не сміють так поводитися з жінкою і дитиною, навіть якщо вона кольорова. Капітан спробував її заспокоїти і посадити на своє місце, але коли доторкнувся до неї, вона вийшла з себе" , - розповів старший бортпровідник, очевидець події.

Далі за його словами, агресія пасажирки переключилася на капітана. Вона полізла битися з чоловіком. До дочки приєдналася і її мати.

Жінки повалили капітана на підлогу і били ногами. У Гвідо Кіля були виявлені подряпини на обличчі і руках і навіть укус на передпліччі. Незрозуміло чому, але другий пілот не спробував захистити капітана судна.

Генрієтту Мітайяре і Мері Робертс затримала поліція. Їм пред'явлені звинувачення в невиконанні законних розпоряджень командира літака і нанесенні побоїв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення