Мати зниклої на Кропивниччині Діани Хріненко зі сльозами просить повернути доньку (відео)

 Depo

На четвертий місяць пошуків 17-річної Діани Хріненко з села Суботці Знам'янського району у справу таки вирішив втрутитись уповноважений з прав дитини Микола Кулеба

На своїй сторінці у "Фейсбуці" він розмістив звернення матері Олени Хріненко та закликає допомогти з пошуками

"Закликаю всіх, кому відома будь-яка інформація щодо Хріненко Діани, допоможіть! Ми не маємо опускати руки, повинні зробити все можливе, щоб знайти дівчину!", - пише Кулеба.

У своєму зверненні мати Діани просить повідомляти будь-яку інформацію до поліції та просить невідомих людей повернути доньку.

Схожу на Діану дівчину бачили в районі ТРЦ "Вавілон" міста Дніпра у період з 5 по 9 листопада. Мати зниклої на Кропивниччині Діани Хріненко впізнала дівчину на відео як свою доньку.

Діану шукають більше двох місяців. 17-річна Діана Хріненко зникла вночі, 24 серпня, у селі Суботці Знам'янського району. Дівчина вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася. Після цього її ніхто не бачив. Вона була одягнена в білі брюки, білу блузку та червоний кардиган.

До пошуків долучились жителі села, поліція, рятувальники, військові, кінологи, волонтери. Вони знайшли розбитий закривавлений телефон дівчини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення