Мчав на червоне світло: п'яний водій у столиці спричинив дві ДТП (фото)

Під час нічного патрулювання патрульні виявили автопригоду за участю чотирьох автомобілів на проспекті Академіка Глушкова. На місці інспектори з'ясували, що водій автомобіля ВАЗ здійснив рух на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілями КIA Niro та Fiat. Внаслідок зіткнення від автомобіля KIA Niro відірвалося колесо та завдало механічних ушкоджень автомобілю KIA Sportage. Про це повідомляє Патрульна поліція міста.

Інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння у керманича ВАЗ. На вимогу патрульних той погодився пройти процедуру освідування на приладі Драгер. Результат вражає — 2,68 проміле, що більше ніж у 13 разів перевищує дозволений рівень.

Під час складання матеріалів на 59-річного водія інспектори отримали інформацію, що до цієї ДТП чоловік встиг вчинити ще одну на Деміївській площі: здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet та втік з місця. Зі слів учасників пригоди, не зупинило чоловіка навіть те, що пасажирка автомобіля Chevrolet опинилася на капоті ВАЗ.

Патрульні склали на водія ВАЗ протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), два протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), та протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення