Медіа-холдинг Ахметова купив права на видання Vogue

 Ліга. Новини

Vogue в Україні буде випускатися Медіа Групою Україна за ліцензійною угодою Condé Nast International. Про це сказано в прес-релізі компанії, пише ЛІГА.

"Сьогодні ми раді оголосити, що Медіа Група Україна підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал Vogue Україна. Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні настільки сильний бренд, як Vogue", - зазначив Олександр Барінов, голова наглядової ради Медіа Група Україна.

За його словами, український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Однак незважаючи ні на що ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження.

"Місія Vogue відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал - журнал з українським характером, з українськими героями і колоритом. Наша мета залишається колишньою - бути виданням №1 про моду і красу", - заявила Маша Цуканова, головний редактор журналу Vogue.

Нагадаємо, з 2013 року права на видання Vogue в Україні належали "ВЕТЕК-медіа" олігарха Сергія Курченко. Vogue видається у США з 1892 року. Журнал Vogue в Україні був запущений в червні 2012 року. Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

ТОВ Медіа Група Україна - медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу України, телеканал НЛО TV, тематичні канали Футбол 1 і Футбол 2, Регіональну Медіа Групу (канали Донбас, 34 канал, Сигма, ТВ-Сфера), сейлз-хаус Медіапартнерство, компанію Діджитал Скрінз (oll.tv), продакшн-компанію Теле Про і холдинг Сегодня Мультимедіа. Власником медіа-холдингу ТОВ Медіа Група Україна є Систем Кепітал Менеджмент Ріната Ахметова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення