Медик-шахрайка вбила чоловіка, якому замість вітамінів зробила крапельницю від похмілля (відео)

Після крапельниці від похмілля помер батько двох дітей, який взагалі не вживає алкоголь. Чоловік помер на другий день після процедури. Перед смертю він записав відео, де вже важко розмовляв. Випадок стався у Казані рф, пише SHOT.

Як розповіла дружина загиблого 30-річного Віталія Рєгіна, все почалося з того, що вона побачила в соцмережах у знайомого косметолога Ендже Сібагатової рекламу крапельниць із вітамінами. Жінка страждала від сильних набряків після пологів і вирішила, що це може допомогти. Чоловік погодився прокопатися за компанію для підняття імунітету. Дружина замовила крапельниці та препарати у тієї самої знайомої, яка на своїй сторінці називала себе "топовим косметологом".

Капати вітаміни косметолог приїхала до пари особисто — до котеджного селища Тургай. За словами клієнтів, Ендже не поцікавилася, на що скаржиться подружжя, чи є у них якісь хронічні захворювання чи алергія на препарати, нібито вона просто вколола Віталію та його дружині "спеціальний розчин" за 8 тисяч рублів і поїхала.

Цього ж дня подружжя відчуло себе погано: в обох піднялася температура, їх почало рвати кров'ю. Пізніше стан дружини стабілізувався, а ось чоловіка довелося негайно госпіталізувати. У лікарні лікарі спробували врятувати Віталія, але не змогли: другого дня після процедури він помер від шлунково-кишкової кровотечі, що розвинувся на тлі гастриту (він у Віталія був хронічним).

Пізніше, за словами Регіни, з'ясувалося, що замість препарату з вітамінками, що оздоровлює, їм поставили крапельницю від похмілля, яку зазвичай роблять алкоголікам і наркоманам. Дружина запевняє, що її чоловік алкоголь не вживав.

Без батька залишилося двоє маленьких дітей. Дружина Віталія вже кілька місяців намагається притягти косметолога до відповідальності, але та продовжує свою діяльність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення