​Механік СТО в Києві взяв покататися машину клієнта і розбив три автомобілі​

 Лівий берег

У четвер пізно ввечері в одному з гаражних кооперативів Києва нетверезий механік станції техобслуговування на чужій Toyota Camry розбив три машини і важко травмував молодого чоловіка.

Як вдалося з'ясувати журналістам, працівник однієї з СТО в гаражному кооперативі на Затишній вулиці, 7-б біля Дарницького вокзалу вирішив покататися на машині клієнта, яку той залишив для фарбування.

Через кілька хвилин, не впоравшись з керуванням, він на повному ходу врізався в припаркований ГАЗ-24 "Волга". Від удару "Волга" вдарила BMW 3-series, що стояв поряд, і ще один автомобіль.

Між "Волгою" і BMW перебував чоловік. Його затисло між автомобілями. Медики швидкої допомоги, які прибули на місце події, госпіталізували його з важкими травмами. За словами очевидців, чоловік, який перебував за кермом Toyota, був у стані алкогольного сп'яніння. Він не заперечував, що машина чужа і він узяв її покататися.

Подробиці події з'ясовує слідча група. Крім відповідальності за вчинення ДТП із тяжкими наслідками, чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за викрадення автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення