Мер Черкас, якого викликали на допит через послаблення карантину, розповів про кількість інфікованих у місті

Міський голова Черкас Володимир Бондаренко, якого викликають на допит правоохоронці у зв'язку з достроковим послабленням карантину, розповів про епідеміологічну ситуацію в місті на своїй сторінці у Facebook.

"Станом на сьогодні в Черкаській інфекційній лікарні перебуває 13 пацієнтів із підтвердженим COVID19. З підозрою госпіталізовано ще 9. Важких хворих на разі 8. 7 з них потребують лікування за допомогою кисневих концентраторів. До апарату штучної вентиляції легень, на щастя, не підключений ніхто. За останню добу виписано 4 пацієнти", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, виконавчий комітет Черкаської міської ради своїм рішенням від 30 квітня дозволив роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів, ринків та ярмарків, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів про що попросили місцеві підприємці. У поліції після цього розпочали кримінальне провадження, так як вважають, що подібне рішення може нести загрозу інфекційній безпеці і сприятиме поширенню коронавірусу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення