Мер Кривого Рогу таки застрелився: стала відома причина самогубства

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявляє, що попередньо слідство говорить про самогубство мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, аудит бюджету міста встановив серйозні зловживання.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на питання про те, чи не виявляється тиск на слідство в цій справі, міністр запевнив: "Хочу сказати, що тиску на слідство на сьогоднішній день не було".

За його словами, інформацію з приводу причин смерті Павлова поліція дасть найближчим часом.

"Попередньо ми можемо говорити про самогубство. Фактори, які стали мотивом цього самогубства, має озвучити слідство. Але є зовнішні фактори, які вже встановлені: проводився ряд масштабних перевірок, аудит бюджету міста і були виявлені серйозні зловживання", - розповів Монастирський.

У цьому контексті міністр додав: "Це один з тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи. В даному випадку - мер".

Нагадаємо, мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був виявлений мертвим на порозі свого будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідство розглядає три основні версії події - вбивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Не виключається і версія доведення до самогубства.

Відзначається, що на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна "Сайга". Вилучене на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення