Mercedes нардепа від "Слуги народу" на шаленій швидкості залетів під фуру: з’явились нові подробиці (фото, відео)

На трасі Київ – Одеса народний депутат від партії "Слуга народу" Олексій Ковальов на Mercedes залетів під фуру. Фото наслідків ДТП та відео з місця події опублікували у Telegram-каналі Одесса INFO.

Відомо, що Mercedes їхав на високій швидкості. У якийсь момент водій фури вирішив розвернутись, але не встиг завершити маневр. На повній швидкості під фуру залетів легковик.

Речниця партії "Слуга народу" Юлія Палійчук підтвердила у Telegram, що за кермом Mercedes дійсно був народний обранець. Аварія трапилася учора на дорозі Київ-Одеса близько 10:30.

"Інцидент трапився в місці розвороту зустрічного транспорту. Народний депутат рухався по головній дорозі і мав перевагу в русі, але не виключає, що міг допустити порушення правил дорожнього руху, за що готовий понести відповідальність. На місце були викликані представники правоохоронних органів, які провели усі необхідні процесуальні дії", - пише Палійчук.

Вона наголосила, що унаслідок аварії постраждав лише метал. Ковальов звернувся до Білоцерківської лікарні, де йому було діагностовано незначні травми. Також він з власної ініціативи здав усі необхідні аналізи на вміст в організмі заборонених речовин, щоб зняти в подальшому будь-які маніпуляції стосовно цього інциденту. Результати показали, що алкоголю, чи наркотичних речовин в крові депутата не виявлено.

"На даний час конфлікт між водіями відсутній, обидві сторони ДТП не мають претензій одна до одної. Стосовно автомобіля, в якому перебував Олексій Ковальов, то він перебуває в користуванні народного депутата. Інформація про це буде вказана ним у декларації про доходи за 2021 рік, яка, відповідно до вимог закону, подається в першій половині наступного року", - також повідомила речниця партії "Слуга народу".

Наслідки аварії можна побачити на цьому відео.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення