Мешканець Німеччини загинув при спробі пограбувати автомат з презервативами

 Lenta.ru

Житель німецького міста Мюнстер загинув при спробі пограбувати автомат з презервативами. Як повідомляє в понеділок, 28 грудня, The Local з посиланням на повідомлення місцевої поліції, інцидент стався в різдвяну ніч.

За інформацією правоохоронних органів, 29-річний чоловік разом із двома друзями вирішив отримати гроші і презервативи з автомата. Для цього приятелі заклали в нього саморобний вибуховий пристрій. Потім молоді люди сховалися в автомобілі, який знаходився поруч, проте один з них не встиг закрити двері машини до вибуху. В результаті йому в голову потрапив металевий фрагмент автомата.

Друзі відвезли потерпілого в лікарню, розповівши лікарям, що той нібито впав зі сходів. Реанімувати чоловіка медикам не вдалося, і той помер від отриманих травм. Після цього один з подільників загиблого розповів правоохоронцям, як все було насправді.

У поліції зазначили, що чоловіки не забрали собі вміст автомата: після вибуху презервативи і гроші так і залишилися лежати біля пошкодженого пристрою. The Local зазначає, учасники пограбування, які залишилися в живих, спочатку були взяті під варту, але потім їх відпустили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення