Мешканці київських Березняків налякані квартирними злодіями: у мережі з’явилось фото та відео

У Facebook шириться відео трьох чоловіків, яких підозрюють у спробі пограбування квартири на столичних Березняках. Втім, ці чоловіки можуть виявитися поліцейськими. Про це йдеться у пабліку "Наш дім - Березняки".

"Сусіди березняківці, будьте уважні. Сьогодні цих троє молодиків намагалися вдертися до квартири за адресою вул. Березняківська, 36-В на 9 поверсі. Також шукали здобичі на інших поверхах будинку. P.S. Виявились робітниками поліції", - написав Сергій Бачеріков.

Відео можна переглянути за цим посиланням. Адже фотографії, зроблені за даним відео, мають нечітке зображення.

У коментарях під постом кияни намагаються вгадати, ким насправді можуть бути ці люди. Особисто зателефонувавши дільничному, мешканці уточнили, що серед трьох молодиків його не було.

У свою чергу місцевий житель Андрій Яковлєв розповів, що за кілька днів до цього бачив схожих чоловіків, які представилися працівниками теплоенерго та просили відкрити їм двері під’їзду. На прохання пред'явити посвідчення - вони розвернулись і пішли геть, лаючись при цьому.

Мешканка Березняків Олена Роман розповіла, що схожа трійця намагалася залізти до їх помешкання. Проте у поліції повідомили, що оскільки в них нічого не вкрали, то домушників-невдах просто відпустять.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення