Meta відкрила доступ до першої версії метавсесвіту (відео)

Безкоштовна програма Horizon Worlds стала доступною для всіх користувачів, яким вже виповнилося 18 років у США та Канаді. Про це повідомляє видання Altcoin.info.

Компанія Meta (раніше Facebook) відкрила доступ до соціальної мережі у віртуальній реальності Horizon Worlds. Програма розповсюджується безкоштовно, а для її використання необхідний VR-шолом Quest 2 та обліковий запис Facebook.

Компанія також представила нову міні-гру Arena Clash, схожу на лазертаг у форматі три на три.

Horizon Worlds - один із стовпів стратегії метавсесвіту Meta. Марк Цукерберг описав її як «інтернет, в якому ви перебуваєте, а не просто дивитися на нього». Проте компанія ще не розробила цілісного бачення того, куди рухається технологія.

У Meta сподіваються, що користувачі візьмуть на себе велику частину роботи з наповнення віртуального простору Horizon Worlds. Саме тому інженери компанії надали доступ до інструментів для створення власних ігор та робочих сценаріїв віртуального світу.

Horizon Worlds анонсували у 2019 році. З 2020 року компанія запустила закрите бета-тестування сервісу, в якому взяли участь кілька тисяч користувачів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення