"Ми бухали біля церкви": у Білій Церкві безхатько перерізав горло чоловіку (відео)

У Білій Церкві чоловік у ніч на свято Миколая наніс знайомому не менше чотирьох ножових поранень в область шиї. Слідчі вже повідомили про підозру молодику, який вбив свого знайомого. Про це повідомили у поліції Київської області.

"19 грудня до поліції зателефонувала місцева мешканка. Вона повідомила, що на території колишньої військової частини в Білій Церкві виявила тіло невідомого чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями. Загиблим виявився 43-річний чоловік, який не мав постійного місця проживання. На його тілі були виявлені численні тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Убивцею виявився 32-річний безхатько. Чоловік пояснив, що вони з потерпілим разом вживали алкольні напої на природі. У подальшому через конфлікт зловмисник наніс ножем близько чотирьох ударів у шию, після чого пішов з місця події.

Душогуба затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення