Міг втопитися: на Чернігівщині зник маленький хлопчик (фото)

Менше ніж пів години знадобилося співробітникам підрозділу реагування патрульної поліції, аби розшукати та повернути в родину малолітнього хлопчика, який загубився в Прилуцькому районі. Про це повідомляє місцева поліція.

"Зник мій син, допоможіть, будь ласка" — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 сьогодні близько 10-ї години ранку.

Розгублена мати також повідомила правоохоронцям, що поряд з її помешканням протікає річка. Жінка боялася, що дитина могла втопитися.

Патрульним вдалося встановити контакт з юним мандрівником. Правоохоронці заспокоїли дитину, доставили її додому та передали матері.

В подальшому поліцейські склали на жінку протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення - тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ювенальні поліцейські провели з матір’ю малюка профілактичну бесіду про недопустимість подібних ексцесів у майбутньому, бо в родині перебуває ще троє неповнолітніх дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення