Миколаїв можуть "закрити" на кілька днів: стала відома причина (відео)

Уже незабаром Миколаїв можуть тимчасово "закрити". А все тому, що адміністрація отримує чимало листів про коригувальників вогню, колаборантів і зрадників. Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"З учора прийшло 18 листів щодо ймовірної діяльності колаборантів та зрадників. Зараз ми їх обробляємо та перевіряємо інформацію. Щодо закриття міста Миколаєва. Це планується за тиждень-два. Якраз закінчаться жнива та ми відпрацюємо необхідні адреси, за якими спостерігаємо", - пояснив Кім.

Нагадаємо, що 18 липня Кім пообіцяв 100 доларів кожному, хто наведе на негідників, котрі допомагають росіянам.

"Росіяни платять через Телеграм-канали нашим громадянам, які згодні бути для окупантів корегувальниками вогню. Обіцяють анонімність, але ніякої анонімності немає. Ми їх все одно знаходимо, служба працює ефективно. Кожному, хто наведе на навідника, я платитиму сто доларів. Вже зараз можна придивлятися до негідників, котрі допомагають росіянам — це буде оплачуватися", - запевнив голова ОВА.

Про винагороду за корегувальників вогню у Миколаївській області: три кроки

Відомості на осіб, які корегують вогонь окупанта, військових РФ та допомагають їм, необхідно надсилати на електронну скриньку 100otkima@gmail.com:

  1. ПІБ особи, що здає окупанту місця знаходження українських військових або корегує вогонь ворога (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса мешкання, геолокація місця знаходження або інші наявні відомості, що допоможуть встановити особу).
  2. Детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео докази або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що особа допомагає військовим РФ.
  3. ПІБ заявника, контактний номер телефону для подальшого зв’язку та уточнення обставин. Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі 100$.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення