Миколаїв після масованих нічних обстрілів знову як після апокаліпсису (фото, відео)

Уночі російські військові нанесли масовані ракетні удари по різним районам Миколаєва. Попередньо, окупанти били ракетами типу С-300. У Миколаєві було 7 прильотів за ніч.

"Сьогодні після першої ночі Миколаїв масовано обстріляли. Пошкоджень зазнали в тому числі і житлові будинки", - повідомив мійський голова Олександр Сєнкевич.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє загиблих, троє поранених, ще одну людину шукають. Решту мешканців постраждалих будинків евакуювали.

Куди влучили російські ракети

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва уточнила, що пошкоджені і частково зруйновані житлові багатоповерхівки, офісний центр, школа в центрі міста та інші будівлі.

"Жодне з місць потрапляння ракет не має відношення до військових об’єктів і там навіть поблизу їх немає. На зараз вже відомо про двох загиблих і трьох поранених в результаті нічного обстрілу міста", - розповіла Замазєєва.

Одна з ворожих ракет вибухнула на території школи. Також ракети зруйнували дев'ятиповерхівку, п'ятиповерхівку та інфраструктурний об'єкт.

Такий вигляд має житлова багатоповерхівка після удару російськими ракетами.

Місцеві телеграм-канали пишуть, що внаслідок удару по будівлі колишнього заводоуправління в Миколаєві постраждала співробітниця охорони цієї будівлі. У момент удару вона перебувала у будівлі. Її госпіталізували. Ця будівля вже давно виконувала роль офісної, де в оренду здавалися приміщення. Також внаслідок удару пошкоджено розташовані приватні будинки.

У Миколаєві під загрозою обстрілів об’єкти тепло та електрогенерації

У Миколаєві протягом дня можливі обстріли об’єктів тепло та електрогенерації. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Протягом дня по об’єктам тепло та електро генерації можливі обстріли в м. Миколаїв", - попередив Кім.

Він закликав місцевих жителів триматися подалі від таких об'єктів та слідкувати за сигналами тривоги.

Скільки поранених від ворожих обстрілів у лікарнях Миколаєва

Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях знаходяться 708 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 92 постраждалих отримали допомогу амбулаторно, повідомила очільниця облради Ганна Замазєєва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення