Миколаївського бізнесмена розстріляли посеред біла дня (відео)

 СЕГОДНЯ

У Миколаєві намагалися вбити місцевого підприємця.

Стрілянина відбулася сьогодні, близько 09:00, в центрі міста у буд № 138 по вулиці Потьомкінських. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Правоохоронці з'ясували, що невідомий кілька разів вистрілив в 44-річного приватного підприємця зі зброї, імовірно, травматичної дії. З тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень голови потерпілого доправили до лікарні. На місці події поліцейські знайшли гільзи, які віддали на експертизу", – розповіли в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України "Закінчений замах на вчинення умисного вбивства". Нападнику загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці. Стрілка розшукують.

Нагадаємо, вчора, 25 січня, на вулиці Академіка Лазарян в Дніпрі грабіжники розстріляли автомобіль охорони і вбили підприємця. При цьому нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому, і зникли.

Відомо, що раніше на чоловіка вже було скоєно розбійний напад, тому протягом двох років він користувався послугами даної охоронної фірми.

В результаті нападу чоловік загинув на місці, а охоронці отримали важкі тілесні ушкодження. Їх доправили до лікарні, де їм була надана медична допомога. На даний час стан поранених стабільний.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення