Мільйони для дочки: з'явилися нові скандальні дані про главу зовнішньої розвідки

 Апостроф

Новий голова Служби зовнішньої розвідки Владислав Бухарєв, в минулому році подарував своїй дочці подарунків на загальну суму більш ніж в 15 млн грн.

Про це в Facebook повідомила журналістка Христина Бердинських.

При цьому зарплата Бухарєва в Раді в минулому році склала менше 1 млн грн.

"Зазвичай, в деклараціях дуже щастить дружинам. Їм чоловіки дарують щедрі подарунки. Але в декларації Бухарєва, супер пощастило його доньці - Юлі Бухарєвій. У минулому році папа, народний депутат України, подарував їй один подарунок на суму в 14,5 млн грн, потім ще один подарунок на суму в 950 тис. грн. Тобто нардеп зміг подарувати доньці подарунків на 15 млн грн при річному доході в 818 тис. грн. А ви говорите, в Раді зарплати маленькі", - повідомила Бердинських.

Вона також зазначила, що до обрання у Верховну Раду Бухарєв працював в СБУ і податковій.

"Схоже, у Семочко (скандально відомий колишній перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України Сергій Семочко - ред.) з'явився гідний конкурент", - зазначила журналістка.

У коментарях під публікацією представник президента України в Кабміні Андрій Герус заявив що критика представників Зеленського "повинна бути конструктивною". І запропонував партії "Голос" Святослава Вакарчука висунути кращу кандидатуру в 94-му мажоритарному окрузі (Київська область).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення