Мінер столичного суду проведе 4 роки за ґратами

Чоловік, який зірвав понад 100 судових засідань через повідомлення про мінування, отримав 4 роки за ґратами. Про це повідомляє столична прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з грудня 2018 по березень 2019 року до правоохоронних органів надійшло декілька неправдивих повідомлень про «замінування» приміщення Оболонського районного суду міста Києва, за наслідками яких було зірвано понад 100 судових засідань.

У ході досудового розслідування, яке проводилося місцевою прокуратурою спільно з Оболонським управлінням поліції та Лівобережним відділом МРВ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області, особу «мінера» вдалося встановити.

Ним виявився неодноразово судимий квартирний крадій, обвинувальний акт відносно якого перебуває на розгляді в Оболонському районному суді міста Києва. Шляхом «замінування» суду чоловік намагався відтягнути призначення йому покарання.

Вироком Подільського районного суду міста Києва з урахуванням позиції прокурора зловмисника визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено остаточне покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення