"Міс Вінниця" розбилася в жахливій аварії (фото)

Володарка титулу "Міс Вінниця-2017" Аліна Шамалюк потрапила в жахливу ДТП у Вінниці. Так, в машині з нею знаходився колишній чоловік Олександр Бойдаченко.

Як повідомляє 33 канал, дорожня аварія сталася біля ринку "Сатурн" в районі зупинки "Електромережа". Відомо, що автомобіль Honda, за кермом якого був Олександр, врізався в дерево. В результаті водій і пасажирка отримали серйозні травми. Їх у важкому стані госпіталізували в реанімацію.

"Причину ДТП встановлять після опитування водія, свідків та згідно з експертизами і записами на камерах відеоспостереження. Однозначно, що водій не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Якою була причина – його стан, висока швидкість або щось інше – має встановити слідство... Зараз чоловік перебуває в травматології з переломом стегна, дівчина у відділенні інтенсивної терапії, у неї підозрюють перелом черепа", – пише видання.

До речі, 24-річна Аліна Шамалюк – "Міс Вінниця-2017", донька мера Калинівки та 21-річний Олександр Бойдаченко, син бізнесмена Ігоря Мізраха одружилися два роки тому. Зараз пара офіційно розлучена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення