Миші залізли в банкомат і з'їли там всі гроші (фото)

В Індії колонія мишей облюбувала банкомат. Гризуни залізли всередину і вирішили пообідати купюрами. В результаті трапеза мишей обійшлася банку в кругленьку суму.

Поліція заявила, що три тижні банкоматом не користувалися через технічну несправність. Відсутністю уваги до техніки і скористалися гризуни-зловмисники. Коли через три тижні до банкомату приїхав фахівець з ремонту, на нього чекав сюрприз.

Всередині замість банкнот лежали дрібні клаптики паперу, які при найближчому розгляді і виявилися колишніми купюрами. Серед паперу виявилося кілька мишей - мабуть, злочинці настільки об'їлися валютою, що навіть втекти з місця злочину не змогли. Решту зловмисників знайти не вдалося.

В результаті виявилося, що миші згризли понад мільйон рупій. Але є і хороша новина: гризуни дісталися не до всіх відсіків банкомату, тому ще мільйон уцілів. Співробітники банку викликали поліцію, але правоохоронці розвели руками і заявили, що зробити нічого не можуть, ну не садити ж мишей в тюрму, справді.

"Якби це злочинці розкрили банкомат і зіпсували купюри, ми могли б втрутитися, але в цьому випадку це ж всього лише миші".

Фахівці заявили, що банкомат полагодять. І не тільки усунуть неполадки, через які банкомат з самого початку не працював, але і зроблять так, щоб миші, голодні до грошей, в банкомат більше залізти не могли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення