Молодий поліцейський розбився в страшній ДТП на Закарпатті

 СЕГОДНЯ

На Закарпатті в смертельній ДТП загинув 25-річний старший лейтенант поліції.

9 липня водій автомобіля BMW виїхав на зустрічну смугу і допустив лобове зіткнення з "ВАЗ 2109". Аварія сталася на виїзді з села Бедевля Тячівського району, повідомляє прес-служба поліції області.

"За кермом "ВАЗ 2109" знаходився співробітник Тячівського відділу поліції. Правоохоронця доставили в реанімаційне відділення районної лікарні, де він помер. На момент ДТП поліцейський повертався з роботи. Водій BMW після аварії залишив місце події, двох його пасажирів доставили в лікарню, один з них – в реанімації", – відзначили в прес-службі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Винуватцю аварії загрожує до восьми років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

"Поліція розшукує водія, який зник з місця події, і встановлює всі обставини ДТП. У всіх учасників аварії взята кров на вміст алкоголю, машини поміщені на спеціальний майданчик", – додали правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення