Молотком по голові: на Херсонщині онука жорстоко побила літню бабусю

У Голопристанському районі Херсонської області 22-річна внучка жорстоко побила рідну бабусю молотком по голові. Вона потрапила в реанімацію.

Про це повідомляє поліція області.

У поліцію звернулася сама внучка, яка заявила, що виявила на підлозі бабусю, що ледь дихала, з тілесними ушкодженнями. На місці події поліцейські з'ясували, що у жінки на потилиці травми від ударів молотком. Пенсіонерку доставили в лікарню. Зараз її стан здоров'я задовільний.

Сусіди розповіли, що між пенсіонеркою і її онукою були конфліктні відносини. Останні два місяці родичі не могли домовитися про спадщину і постійно сварилися. В той день сусіди чули, що в будинку відбувається черговий конфлікт.

Заступник начальника Голопристанського відділення поліції Антон Кучеренко розповів, що під час бесіди з поліцейськими онука помітно нервувала і постійно плуталася в свідченнях. Також поліцейські з'ясували, що більше в дім потерпілої в цей день ніхто не приходив. Крім того, на місці події знайшли знаряддя злочину - молоток. Проаналізувавши всю зібрану інформацію, поліцейські встановили, що саме внучка причетна до злочину.

Зараз 22-річній дівчині повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Якщо її провина буде доведена в суді, дівчині загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення