Молоток, ніж і газовий ключ: з таксі викрали молодика, відвезли до лісу і катували, різали

В Іркутську РФ троє підлітків витягли чоловіка з таксі, відвезли його до лісу, побили та відрізали палець. Вони вимагали, щоб він зізнався у крадіжці наркотиків. Про випадок пишуть росЗМІ.

31-річного Маліка викрали, коли він їхав у таксі. Троє невідомих блокували машину на дорозі, підбігли до неї з молотком та газовим ключем, почали стукати по автомобілю, витягли чоловіка і відвезли у невідомому напрямку. За кілька годин напівживий Малік доповз до лікарні. Чоловік був сильно побитий, на його правій руці не вистачало одного пальця.

У місті запровадили план "Перехоплення". Вранці наступного дня поліція зупинила Hyundai із трьома підозрюваними. Серед них була 18-річна дівчина — Юлія Єрьоміна, а також 17-річний Дмитро Борняк та 21-річний Матвій Власко. У машині поліцейські знайшли молоток, ніж і газовий ключ, з якими вони напали на таксі.

За версією слідства, трійця викрала Маліка, бо підозрила його у викраденні наркотиків. Чоловіка вивезли до лісу, катували, відрізали палець і все це знімали на відео. Малік у крадіжці не зізнався – і тоді його відпустили. На трійцю порушили справу за статтею про викрадення людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення