Момент вбивства чоловіка у Чернівцях потрапив на відео

У суботу, 18 липня, в Чернівцях по вулиці Небесної Сотні відбулась раптова суперечка між чоловіками, яка переросла у бійку, унаслідок якої одного з учасників конфлікту було вбито із невстановленої зброї. Під час огляду тіла загиблого 58-річного місцевого жителя було виявлено вогнепальне поранення в голову. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Чернівецькій області.

На пошуки зловмисника було орієнтовано всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Впродовж декількох хвилин правоохоронці встановили особу та розшукали причетного. Ним виявився 54-річний уродженець Азербайджану, який проживав на Буковині. Правоохоронці затримали зловмисника у відповідності до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

При затриманні зловмисника у нього вилучено зброю, із застосуванням якої він вчинив зазначене кримінальне правопорушення.

Згодом з'явилося повне відео бійки, яку зафіксували камери вуличного спостереження.

На відео видно, як чоловік виходить з автомобіля вже з пістолетом, після чого зав’язалась бійка, в ході якої вбивця здійснив свій задум.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення