Moody's визнало Трампа загрозою американській економіці

 Lenta.ru

Економічні реформи кандидата в президенти США Дональда Трампа (Республіканська партія) можуть привести США до тривалої рецесії і значного скорочення числа робочих місць в країні. Про це у вівторок, 21 червня, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на дані агентства Moody's.

За чотири роки, які Трамп буде знаходитися у владі, безробіття в Сполучених Штатах підніметься до семи відсотків (зараз — 4,7 відсотка), а число робочих місць впаде на 3,5 мільйона, прогнозує Moody's.

Агентство також попереджає, що американська економіка стане більш ізольованою та ослабленої — знизяться обсяги торгівлі, приплив іммігрантів і прямих іноземних інвестицій.

Moody's повідомило, що найближчим часом планується проаналізувати економічну програму кандидата в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Один із ключових пунктів економічної програми Трампа — зниження податків як для фізичних, і для корпорацій. Очікується, що це призведе до зростання дефіциту бюджету США.

В кінці травня Трамп забезпечив собі висунення кандидатом від Республіканської партії, заручившись підтримкою 1238 вибірників (на один голос більше, ніж необхідно). Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення