Мороз щипатиме за ніс: з'явився оновлений прогноз погоди

Температура повітря найближчої ночі щипатиме вже за носа й щоки: у східних областях ймовірно 7-13 градусів морозу. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Погода не обіцяє бути комфортною, бо з півночі Європи та північного заходу підпиратиме інша повітряна маса, погрожуватимуть фронти далекого північного циклону, і тому це протистояння виллється мешканцям Заходу та Півночі України у сильний неприємний вітер. Про опади поговорили - малоймовірні.

Про вітер - до штормового у західних та північних областях, також, а ще й задуватиме в Криму на Приазов'ї.

На решті території 0-5 градусів морозу.

Завтра вдень в Україні очікується 0+5 градусів, на Сході до 3 градусів морозу.

Окремий температурний статус у четвер матиме західна наша частина, вона обіцяє бути найтеплішою: вночі -1+3 градуси, а вдень +5+10 градусів.

На дорогах подекуди вже слизько - місцями ожеледиця - тому дуже й дуже обережно.

У Києві день буде сухим, вітряним та холодненьким, найближчої ночі 0-2 градуси морозу, а вдень у четвер +2, +3 градуси. У п'ятницю в столицю прийде дощ з переходом у мокрий сніг.

До усіх цих похолодань, колючого вітру, зміни повітряних мас, борюкання антициклону з фронтами, противної вологості, заторів на дорогах та карантинних печалей додається ще й збурення магнітного поля Землі - обіцяють найближчими днями магнітні бурі.

Нагадаємо, що високогір'я Карпат покрив сніг, висота якого досягає двох сантиметрів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення