Мосійчук заявив, що його намагалися викрасти та вивезти в Чечню

 СЕГОДНЯ

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив про запобігання спроби викрадення його разом з однопартійцем Андрієм Лозовим в столиці Грузії.

За словами політика, викрадення планували кримські силовики, а також грузинські "злодії в законі". Він підкреслив, що після викрадення планувався їх вивезення на територію Чечні.

"У суботу разом з Андрієм Лозовим повинні були летіти в Тбілісі на зустріч. За добу до вильоту друзі з зовнішньої розвідки повідомили, що це підстава і як мінімум з Тбілісі нас планують викрасти і вивезти в Грозний. Пізніше інформація про засідці в Тбілісі підтвердилася ще з кількох джерел. За попередньою інформацією, за організацією засідки стоять зрадники з СБУ, які зараз переховуються на території Криму, і два грузинські "злодії в законі", які були завербовані ФСБ в рамках антитерористичної діяльності на Кавказі", – написав Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що у силовиків-зрадників, які знаходяться на окупованих територіях, є спільники на підконтрольній території Україні.

"Так як у зрадників з СБУ, які ховаються в Криму, досить багато спільників в лавах СБУ, то можна чекати будь-яких провокацій, в тому числі і силових на території України. На випередження роблю публічну заяву на голів ГПУ, СБУ і МВС, що ніяких протиправних дій не роблю і самогубства не планую", – додав депутат, опублікувавши відповідні звернення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення