Москва продовжує хизуватись бомбардуваннями Сирії (відео)

Вчора, з авіабази «Хмеймім» скоєно 15 бойових вильотів Су-34, Су-24М та Су-25. Нанесені удари по десяти об'єктам бандформувань терористів. Повідомляє сайт Міністерства оборони РФ.

Протягом дня російські штурмовики і бомбардувальники продовжили завдавати точкових авіаційних ударів по об'єктах тиловий інфраструктури, пунктів керування і скупчень бойової техніки ІДІЛ, раніше виявленим на території Сирії нашими засобами розвідки.

«Нанесені удари по десяти об'єктам бандформувань терористів. Бомбардувальниками Су-34 знищені штаб і пункт управління бойовиків ІДІЛ в околицях Дейр-Хафір і Ель-Баб в провінції Алеппо. У результаті прямих влучень зруйновані будови, в яких ховалися польові командири терористів. На сході провінції Хомс, недалеко від міста Тадмор, бойова пара штурмовиків Су-25, а також бомбардувальник Су-24М завдали ударів по двом районам зосередження техніки ІДІЛ. Всього знищено близько двадцяти одиниць середніх танків Т-55, захоплених бойовиками раніше у сирійської армії» - йдеться на сайті Міністерства оборони РФ.

Відео показує нанесення авіаційного удару по штабу бойовиків ІДІЛ В околицях міста Дейр-Хафір, провінція Алеппо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення