Моторошне вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова: знайшли тіло розстріляного хлопця (відео)

Служба безпеки України відшукала тіло вбитого в 2016 році водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова. Труп було виявлено поблизу траси "Житомир – Київ".

"Наразі співробітники СБУ відшукали труп Тараса Познякова. До пошукових робіт була залучена спецтехніка Міноборони. Спецслужбою отримано та перевіряються дані, що свідчать про можливий замовний характер вчинення вбивства", – повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Нагадаємо, що Тараса Познякова холоднокровно розстріляли ще у 2016-му році. Хлопець просто хотів підзаробити. Тоді молодик підібрав 2-х пасажирів і дорогою до столиці зник. Згодом його автівку знайшли правоохоронці і з'ясували, що хлопця жорстоко вбили. Правоохоронці зрештою вийшли на слід вбивць. Одного з них затримали, а інший загинув за дивних обставин. Затриманого Дмитра Голуба таки засудили до довічного ув'язнення за жорстоке вбивство львів'янина, але знайти тіло загиблого вдалося тільки тепер. Під час судових засідань нещасний батько загиблого Тараса молив вбивцю показати, де сховали тіло сина, аби поховати дитину, але жорстокий вбивця тільки цинічно глузував з нього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення