Моторошне загадкове вбивство у Дніпрі: жінку забили через 2 гривні, а її кішці прострелили лапу (фото)

У Дніпрі бабусю, яка мала при собі кішку, побили до смерті частиною шлакоблоку. У злочині підозрюється чоловік, який нещодавно вийшов із в'язниці.

З'ясувалося, що злодій вбив жінку через 2 гривні.

Інцидент стався вдень на території недобудованого будинку у районі центрального ринку "Озерка".

Правоохоронці з'ясували, що жінка з кішкою приблизно за 30 хвилин до смерті заходила до місцевого бару, де випила кілька чарок горілки. У п'яному стані вона була помічена на вулиці у компанії 38-річного злочинця-рецидивіста, який у січні 2022 року вийшов із в'язниці.

На допиті зек зізнався копам, що познайомився з жінкою біля бару. За словами безпритульного-свідка, чоловік чув вуличну розмову підозрюваного у злочині чоловіка із убитою жінкою. Той нібито просив свою майбутню жертву додати йому пару гривень на алкоголь, але вона йому відмовила. Підозрюваному у вбивстві через корисливий мотив 38-річному чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

При цьому особу загиблої жінки, якій приблизно 50-55 років, досі не встановлено. Можливо, вона не місцева. Востаннє вона була помічена у магазині біля залізничного вокзалу з кішкою. Кішку також знайшли. У неї прострілена лапа.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення