Можлива груба гра: у Росії раптово помер лікар, який лікував Навального після отруєння

На 56-му році раптово пішов з життя заступник головного лікаря з анестезіології і реанімації лікарні швидкої медичної допомоги №1 в Омську Сергій Максимишин. Саме він лікував Навального після отруєння влітку 2020 року. Про це пише УНН.

У лікарні Сергій Максимишин пропрацював 28 років. Причину смерті лікаря поки не оголошують.

Саме в лікарню № 1 в Омську потрапив російський опозиціонер Олексій Навальний після отруєння “Новачком” 20 серпня 2020 року.

Леонід Волков, керівник апарату Навального, підтвердив, що Максимішин відповідав за лікування лідера опозиції.

“Сергій Максимішин був керівником відділення, яке лікувало Олексія Навального, і відповідав за його лікування — зокрема, за комою, викликаною медичними захворюваннями”, — сказав Волков CNN.

Він додав, що покійний Максімишин більше, ніж хтось інший, знав про стан Олексія, він не відкидає “можливість грубої гри” і сумнівається, що у Росії будуть проводити розслідування його смерті.

Нагадаємо, що у російського опозиціонера Олексія Навального 20 серпня діагностували токсичне отруєння під час перельоту з Томська в Москву.

2 вересня офіційний представник уряду Німеччини заявив, що в організмі Навального знайшли сліди отрути з групи “Новачок”.

Політик стверджує, що відповідальним за його отруєння речовиною “Новачок” є президент Росії Володимир Путін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення