Можуть жити цілі родини: у Росії продають квартиру разом з людиною

В Росії банки, що видають іпотеку, нерідко продають майно разом з людьми. Про це повідомляє місцеве видання Znak.

Зазначається, що у Єкатеринбурзі (Росія) продають двокімнатну квартиру, в якій прописана і живе 94-річна пенсіонерка. Як говориться в оголошенні, місцевий житель Дмитро купив цю квартиру в березні 2021 року. Він же і розповів виданню, що придбав житло разом з людиною у "Ощадбанка".

"Бабуся не моя, я квартиру у банка купив. Така практика вже існує на протязі 3-5 років, як тільки іпотеки пішли. Люди не платять і банк вилучає житло. Це власність банку, тому вони продають, кому хочуть. Дуже багато банків цим займається. А вирішує суд. Там можуть жити цілі родини. Теоретично їх можуть вигнати, але у мене ситуація інша. За рішенням суду бабуся прописана у квартирі і може доживати свій вік. Я в її життя не лізу. А банки, буває, продають майно з людьми. Коли людина купить таке житло, що робити з мешканцями - його головний біль", - пояснив Дмитро.

У коментарях люди не розуміють, як нормальній людині може взагалі прийти таке в голову - продавати помешкання разом з мешканцем. Хтось дивується: "Дивні діла твої, Господи!".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення