Мучив дві години і наказав мовчати: сусід зґвалтував 11-річну дівчинку, на її тілі було безліч синців (відео)

У місті Соль-Ілецьк Оренбурзької області РФ помилуваний Путіним за участь у "СВО" вагнерівець Юрій Гаврилов зґвалтував 11-річну дівчинку.

Як пишуть російські пабліки, п'ятикласниця пішла до 33-річного сусіда за музичною колонкою, яку він їй пообіцяв. До нього додому дівчинку відпустила матір. Вона дозволила піти самій, тому що сім'я давно була з чоловіком знайома.

Коли згодом дівчинка не повернулася, матір занепокоїлася і пішла перевірити обстановку. Вона постукала у двері, але у відповідь почула лише тишу. Жінка вирішила, що колонку її дочка вже забрала, після чого дівчинка та чоловік покинули квартиру, а дорогою додому донька, мабуть, просто затрималася.

Дівчинка і справді затрималася, але саме в квартирі - весь цей час вона знаходилася всередині і весь цей час виродок ґвалтував 11-річну дитину. А потім наказав нікому нічого не розповідати і відпустив.

Зовнішній вигляд дівчинки говорив про те, що сталась біда: вона була вся розпатлана і в саднах. У такому вигляді її на вулиці і зустріла мати, правда розкрилася і жінка одразу викликала поліцію. Того ж вечора педофіла затримали.

Як розповіли місцеві жителі, ґвалтівника звуть Юрій Гаврилов. Він відомий у районі наркоман та злочинець, який опинився на волі після участі у війні проти українців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення