Мультимільйонер Роберт Дарст, підозрюваний у вбивстві трьох людей, помер у лікарні (фото)

Американський мультимільйонер Роберт Дарст, засуджений у жовтні 2021 року до довічного ув'язнення за вбивство, помер у віці 78 років у лікарні міста Стоктон (штат Каліфорнія). Про це пише The New York Times.

"Дарст помер сьогодні рано вранці, перебуваючи під вартою департаменту виконання покарань Каліфорнії", - йдеться у повідомленні.

У вересні 2021 року присяжні після трьох днів обговорення визнали мільйонера винним у вбивстві його близької знайомої Сюзан Берман в 2000 році. Він був засуджений до довічного ув'язнення. Пізніше мільйонер заразився коронавірусом і був підключений до ШВЛ. У жовтні прокуратура штату Нью-Йорк пред'явила звинувачення Дарсту у вбивстві дружини.

У 2015 році під час зйомок документального серіалу під назвою "Прокляття: життя і смерті Роберта Дарста" він ненароком зізнався у скоєнні кількох вбивств.

"Ну ось і все. Тебе зловили. Що я зробив? Вбив їх усіх", - сказав він, коли відійшов у ванну кімнату, не знявши з себе мікрофон.

Роберт - син нью-йоркського магната з нерухомості Сеймура Дарста.

Його підозрюють у вбивстві трьох людей у різних штатах: Кетлін МакКормак-Дарст (його перша дружина, яка зникла в Нью-Йорку в 1982 році), Сьюзан Берман (його давня подруга, донька мафіозі, яка була вбита в Каліфорнії у 2000 році) і Морріса Блека (його сусіда, який був убитий в Техасі в 2001 році).

14 березня 2015 року Дарст був заарештований в Новому Орлеані у зв'язку з убивством Сьюзан Берман.

У дитинстві Роберт Дарст нібито став свідком самогубства матері. Психіатри підозрювали у хлопця шизофренію, але інформація щодо стану здоров'я Роберта старанно приховувалася родиною. У вбивстві сусіда, труп якого Роберт розчленував, мультимільйонер нібито навіть зізнався, але суд вирішив, що чоловік захищався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення