МВС повідомило подробиці смертельної перестрілки на Черкащині (фото)

У ході спецоперації в понеділок, 20 березня, в Черкаській області в перестрілці був убитий один з членів банди, на рахунку якої більше 10 серійних епізодів збройних розбоїв у Київській, Кіровоградській, Житомирській і Рівненській областях, повідомив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко

«Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРД — Корпус оперативного дії Національної поліції України, які були в засідці — за це від них у відповідь сам отримав дві кулі: в ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги», — написав Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

У МВС додали, що загиблого звали Сергій Лещенко, він був зареєстрований у Балтському районі Одеської області, проте проживав у Київській області.

За даними правоохоронців, зловмисник був убитий учасником банди, яку оперативники карного розшуку назвали «балтійцями». Як зазначається, серед жертв банди і сільські підприємці середнього достатку, і багатий суддя однієї з вищих судових інстанцій країни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення