МВС розшукує брата нардепа-втікача Шепелева

 УНН

Брат колишнього народного депутата Олександра Шепелева Сергій Панченко, який допоміг родичу втекти з-під арешту, вже 5 років фігурує в базі розшуку Міністерства внутрішніх справ (МВС). Про це повідомили у МВС.

"Станом на 22.11.2019 в єдиній інформаційний системі Міністерства внутрішніх справ міститься інформація про розшук гр. Панченка Сергія Олександровича, 03.10.1975 р. н., як особи, яка з 18.08.2014 переховується від органів прокуратури", - розповіли у МВС.

У міністерстві додали, що Панченка розшукує Національна поліція України.

"Стаття звинувачення - частина 2 статті 393 Кримінального кодексу України, запобіжний захід - тримання під вартою", - уточнили в МВС.

Додамо, що у відкритій базі розшуку МВС прізвище Панченка відсутнє. Хоча у МВС запевняють протилежне.

"Відомості про розшук осіб є відкритими даними, які можна перевірити у пошуковому ресурсі "Особи, які переховуються від органів влади" у розділі "Розшук" офіційного веб-сайту МВС, який є копією офіційної бази МВС і періодично оновлюється", - повідомили у МВС.

Нагадаємо, у 2014 році колишній народний депутат Олександр Шепелев, підозрюваний у багатьох злочинах, зокрема організації вбивств та розкраданні коштів "Родовід-банку", здійснив втечу з-під варти разом з конвоїром Олегом Бондаренком. Обоє, за даними слідства, виїхали в Росію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення