На 6 місяців: суд пом'якшив вирок російському акторові Єфремову

Московський міський суд пом'якшив на пів року термін позбавлення волі для російського актора Михайла Єфремова, який раніше був засуджений на 8 років за ДТП зі смертельним результатом. Про це повідомляє ТАСС.

"Судова колегія скасувала вирок першої інстанції засудженому Єфремову, визнала пом'якшувальною обставиною добровільне відшкодування їм шкоди і знизила термін покарання до семи років і шести місяців. В іншій частині вирок першої інстанції залишено без зміни", - зачитала текст рішення суддя Мосміськсуду Любов Ішмуратова.

За її словами, суд відмовився, зокрема, визнати потерпілою цивільну дружину загиблого Ірину Стерхову і лізингову компанію, машина якої була розбита в автоаварії.

Сказано, що захист родичів загиблого в ДТП Сергія Захарова вважає справедливим вирок артисту.

"З урахуванням чинного законодавства та системи заліків термінів в СІЗО Єфремов зможе розраховувати на УДЗ через три роки або навіть трохи менше", - сказав адвокат Володимир Васильєв.

Сказано, що етапування в колонію актора затягнеться через обмеження, що діють в зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Єфремов не задоволений рішенням. Якби хоча б знизили на три роки і дали колонію-поселення, його б це влаштувало", - сказав адвокат Роман Філіппов.

У вересні актора засудили до 8 років колонії за те, що він став винуватцем смертельної ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення